Saturday, November 20, 2010

KORBAN RASA.....MASIH BERBISA.........

' HOT MAMA' - Ziana Zain dan Erra Fazira sememangnya tidak perlu mengundang publisiti ke arah mereka. Tetapi sebaliknya, kelibat dua figura umum ini mampu untuk menarik perhatian sesiapa sahaja untuk mengerumuni mereka.
Andai hujan itu berisi percikan bara, jatuh ke tanah sekalipun, ia tetap menjadi abu yang menyuburkan kembali laman hatinya. Perumpamaannya begitulah makanan hakiki yang harus dilalui sang primadona bernama Erra Fazira.

"Saya seorang yang praktikal, apa sahaja keputusan hidup saya haruslah dilakukan dengan ikhlas dan membahagiakan saya sepenuhnya"

"Tetapi, adakah kita akan bahagia jika kebahagiaan itu dibina atas kesedihan orang lain. Sebab itulah ada masanya kita akan mendapat kebahagiaan sebenar apabila orang-orang di sekeliling kita juga bahagia. Di situlah letakkan pengorbanan," bicaranya terarah mengisi konsep pengorbanan"


ERRA membantu Aleesya menggunakan iPad.

MISI baru Erra Fazira kini cenderung kepada anak-anak. Kreativiti anak kebahagiaan buatnya.Sumber foto :http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2010&dt=1121&pub=Kosmo&sec=Hiburan&pg=hi_01.htm

No comments: